beautydag.be


Waarom komen Vlamingen naar Holland voor een dagje Wellness? meer...


Vriendinnendag

De gezelligste verwendag

Geheel verzorgde beautydag met o.a. heerlijke wellness en beautybehandelingen. Speciaal voor vriendinnen of zussen.


Only beautydag

Luxe wellness zonder sauna

Geheel verzorgde beautydag met o.a. gezichtsbehandeling, massage, wellness, luxe lunch en veel meer


Vipdag

Volledig ontspannen en dagen lang nagenieten!

Meest luxe dagje wellness met privé sauna! Geheel verzorgd met o.a. luxe massages, uitgebreide gezichtsbehandeling, culinaire lunch en meer


Beautydag Man+Vrouw

Heerlijk met z'n tweeën!

Luxe dagje wellness voor (Echt)paren met o.a. Duo behandelingen! Geheel verzorgd de hele dag relaxen!


Style & beautydag

Genieten van top tot teen

Geheel verzorgde beautydag met o.a. Massages, gezichtsbehandeling en wellness veel meer.


Zwanger Wellnessdag

Omdat je het verdient


Beauty verwendag voor die bijzondere negen maanden,A-Style is Goedkoper, Beter
en Completer


Onze beautydagen zijn ALL-IN!A-Style beautyfarm
Tritonburg 1 t/m 5
3437 HN Nieuwegein

030-737 0100

klik en bel

Over Ons

Wij zijn een familiebedrijf opgericht in 1989 en hebben een team van zeer vriendelijk en vakkundig personeel.
Wij hebben een zeer hoge waarderingen op diverse beoordelingssites, zoals op Facebook 4,8 uit 5 sterren. Een 9,3 op www.verwendagen.info; 4,7/5 op op www.kuuroord.50g.com. Google reviews 4,8/5.
Wij zijn anders dan de thermen en saunaresorts. Bij sauna's en spa's komen honderden bezoekers per dag, terwijl bij ons op een dag maar een zeer beperkt aantal gasten zijn. Reserveren is daarom ook noodzakelijk.
A-Style beautyfarm staat voor luxe, ontspanning en gezelligheid. ingang A-Style beautyfarm Winter ingang A-Style beautyfarm

A-Style beautyfarm is Uniek!

Vele bekende Nederlanders en buitenlandse gasten bezoeken ons onze unieke beautyfarm. Wij zijn groots in kleinschaligheid.
Onze beautyfarm is gezellig, luxe, knus en zeer ruim van opzet.
Er zijn Luxe zitjes en ligbanken, gezellige bar, lounge, een echte hout gestookte open haard met heerlijke stoelen waar u kunt genieten van het knetterende vuur.

Puur genieten en heerlijk ontspannen! U kunt rustig ergens liggen of zitten of juist gezellig aan de bar of bij een echte open haard met romantisch knetterend vuur. De rustieke omgeving brengt u direct in een ontspannen sfeer. Bij mooi weer kunt u in onze tuin. Met een senang kletterende watervalletjes komt u tot rust. Aan de één zijde van de watervalletjes is een terras waar u kunt genieten van een drankje. Aan de andere zijde is een zonneterras met ligbedden. Er is buiten ook een luxe lounge hoek. De schitterend aangelegde tuin met is een must bij goed weer.


Sauna's badkleding toegestaan?

Bij de meeste arrangementen kunt u "sauna privé" bijboeken. U heeft dan met uw groepje (vanaf 2 personen) een gehele sauna afdeling voor uzelf. Geen pottenkijkers, maar heerlijk privé naar de sauna. In spa-resorts, thermen en wellness-centra moet u naakt!, maar bij ons is het UW keuze! Bij sommige beautydagen is sauna privé inclusief.
Dat is pas echt genieten van uw wellnessarrangement.


Damesdag

Bij veel sauna's en thermen zijn er vrouwendagen. Dit omdat het sauna publiek voor 71% uit heren bestaat. Bij onze beautyfarm is 92% van onze gasten vrouw. A-Style beautyfarm is gericht op wellness en beauty. Hoewel we 6 verschillende sauna's hebben, is de sauna-ronde slechts één van de vele onderdelen van het uw beautydag, dat vooral uit wellness en beautybehandelingen bestaat.

De gezelligste beautydag

Uw gastvrouw is er speciaal voor om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zoveel mogelijk bijelkaar blijft. Dat is wel zo gezellig en geeft volop rust. Bij ons betaald u geen toeslag als u alleen komt of met een oneven aantal. Onze beautyarrangementen zijn het meest compleet voor de laagste prijs. A-Style staat voor Wellness, Beauty en Sauna op hoog niveau!Waarom komen er zoveel Vlamingen voor een dagje Wellness naar Nederland?


Lisanne Vercauteren komt al sinds 2010 bij A-Style beautyfarm in Nieuwegein. De eerste keer was het een cadeau van haar man en deden ze het Man-Vrouw arrangement ter gelegenheid van hun 10de huwelijksdag. Lisanne verteld:

“Sindsdien kom ik ieder half jaar. Ik weet dat het goed hier is. Voorheen ging ik altijd naar Chaufontaine, maar dat is zo massaal en hoewel dat een erg mooie spa is, is er totaal geen sfeer. In Nieuwegein werden we hartelijk ontvangen en voelde ons direct op ons gemak. Wat heel fijn is, is de aandacht voor privacy en ook dat er geen mannen alleen zijn. Je voelt je nooit bekeken, bovendien hadden wij een privé sauna en dat is ook heel fijn.
Ik vind sauna heerlijk, maar ik wordt liever niet nakend door andere bekeken. In Nieuwegein is dat allemaal goed geregeld, daarom komen wij steeds hier. De afstand valt eigenlijk ook best mee. Bij Breda de grens over ben je er binnen 3 kwartier."
Sien Claes combineerde een dagje wellness met een bezoek aan het historische Utrecht. "Ik woon in Gent en had al een paar keer gehoord dat Utrecht zo'n mooie historische stad was, maar we wilden ook een dagje wellness dus hebben we ons bezoek aan Utrecht gecombineerd met een spa dag in Nieuwegein. Het was zeer aangenaam vertoeven, de dames zijn beleefd en vriendelijk en we werden de gehele dag begeleid. Ik ben hier nu voor de derde keer en heb zojuist voor de vierde keer geboekt, dat zegt denk ik wel genoeg waarom ik hier zo graag kom"Familie de Ree en medewerksters
heten u van harte welkom


A-Style beautyfarm
Tritonburg 1 t/m 5
3437 HN Nieuwegein

ZO BEREIKT U ONS MET DE AUTO:

Vanaf ANTWERPEN (BELGIË)

Bij Hazeldonk gaat u de grens over richting Breda. Vanaf Breda gaat u richting Gorinchem en vervolgens richting Utrecht. Bij knooppunt Everdingen (Vianen) richting Utrecht-West [A2]. Bij knooppunt Oudenrijn gaat u richting Arnhem de A12 op en komt u op de “Ring Utrecht (zuid)”. Hier neemt u afslag 16 (Nieuwegein)


Vanaf LOMMEL (BELGIË)

Bij Lommel gaat u richting Valkenswaard. Waar u de snelweg A2 richting Eindhoven gaat. Vanaf Eindhoven gaat u richting Amsterdam. ichting Breda. Vanaf Breda gaat u richting Gorinchem en vervolgens richting Utrecht. Bij knooppunt Everdingen (Vianen) richting Utrecht-West [A2]. Bij knooppunt Oudenrijn gaat u richting Arnhem de A12 op en komt u op de “Ring Utrecht (zuid)”. Hier neemt u afslag 16 (Nieuwegein)


Vanaf de A2 MAASTRICHT

Op de A2 gaat u richting Amsterdam. Bij Utrecht, knooppunt Oudenrijn gaat u richting Arnhem de A12 op en komt u op de “Ring Utrecht (zuid)”. Hier neemt u afslag 16 (Nieuwegein)
(LET OP! voordat u bij knooppunt Ouderijn bent, komt u eerst afslag Nieuwegein-Zuid en afslag Nieuwegein op de A2 tegen. Deze moet u NIET hebben!) Kijk verder bij "in Nieuwegein"


Vanaf BREDA

Bij Gorinchem gaat u richting Utrecht. Bij knooppunt Everdingen (Vianen) richting Utrecht-West (A2). Bij knooppunt Oudenrijn gaat u richting Arnhem de A12 op en komt u op de “Ring Utrecht (zuid)”. Hier neemt u afslag 16 (Nieuwegein)
(LET OP! voordat u bij knooppunt Oudenrijn bent, komt u eerst afslag Nieuwegein-Zuid en afslag Nieuwegein op de A2 tegen. Deze moet u NIET hebben!) Kijk verder bij "in Nieuwegein"

IN NIEUWEGEIN

Vanaf de snelweg volgt u de borden richting Nieuwegein. U komt dan vanzelf op de “A.C. Verhoefweg”. Bij het Shell-station gaat u rechtsaf. U komt dan op de "Batauweg". Deze maakt na ca. 400 m een scherpe bocht naar links. Na deze bocht neemt u direct de eerste afslag links (Vóór de bushalte). U komt dan op de “Hermesburg”. De 2de straat rechts is de Tritonburg.

Navigatie-systemen.

Indien de Tritonburg niet voorkomt in uw navigatiesysteem, kunt u de Nereusburg of de Hermesburg proberen. De Tritonburg is hiervan een zijstraat.

Gratis Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

ZO BEREIKT U ONS MET HET OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht CS (Utrecht Centraal Station)
rijdt lijn 77 tot op 2 minuten lopen van onze beautyfarm (Halte Middenweide).
Reistijd ongeveer 20 minuten (Zie www.9292ov.nl voor details).
Vanaf halte Middenweide loopt u naar de Hermesburg.
De 2de straat rechts is de Tritonburg.